Två kungar i leken

Två kungar i leken av Pia Widlund.

Lisa Lilliekrona har tagit sig till Australien för att ägna sig åt hästar.

Johan haltar fortfarande efter han blivit skadad vid branden hemma på Herrestanäs. Han börjar att se framåt på livet och vill gärna förlova sig med sin Anna.

Charlotte har sina funderingar på att starta en inredningsbutik . Gruvar sig över om Gustaf är villig att satsa pengar på den idén.

Claes är upptagen med sina olika roller och reklamfilmer. Han och flickvännen väntar barn.

Två personer kommer in på sjukhuset och är väldigt skadade. När polisen ska förhöra killarna har de försvunnit från sjukhuset.

Två polska män kommer till Sverige för att leta reda på den enes syster.

Philip och Johan blir ännu mera fast i att sälja narkotika och det finns saker de inte riktigt vill vara med i men dras in i att sälja flickor.

En spännande bok om en familj som redan har pengar och status som inte riktigt kan vara nöjda. Det som eskalerar är hur de lyckas med att ta in mängder med narkotika utan att förstå vilka följder det blir för andra.

Jag vill ju väldigt gärna att Pia fortsätter historien om familjen.  Ingen kommer att bli besviken av uppföljaren.

Boken får

På den 6-gradiga skalan.

 

 

 

 

 

 

Första given

Pia Widlund.

Gustaf lever för sin skog och sina maskiner och han jobbar jämnt. Hans fru Charlotte vill gärna att de kan ta semester tillsammans.

De har tre vuxna barn varav Johan jobbar med sin pappa i skogen. Claes studerar på handelshögskolan i Stockholm och dottern Lisa som rider mycket och är nagelskulptris.

Johan har ett hett uteliv på vad det innebär ute på landet. Claes upptäcker sin mamma i sitt rum där hon tappar ett häfte där det stod ”Company” på och noter som ramlar ur hennes hand. Claes blir stressad och i hastigheten kommer han på Studentspex. Vad händer i Claes liv vad döljer han för sin familj. Lisa dräller runt med sin kompis handlar kläder och passar sina tider dåligt på salongen där hon arbetar.

Gustaf funderar över hur barnen ska förvalta gården i Sörmland och fortsättningen av namnet Lilliecroona.

Charlotte åker ibland till Stockholm för att handla nya kläder och njuta av god mat, ibland tar hon med sig någon av sina vänner.

Det händer många konstiga saker med alla i familjen.

Boken är så bra och spännande och det blir många spännande sidor för att få sin nyfikenhet stillad över vad det är som händer. Jag blev alldels till mig efter jag hade läst ut boken.

Ni måste få tag i boken för den är så bra, så tar er tid att läsa den.  Det är en bladletare. Det kommer flera böcker om familjen Lilliecroona.

Boken får