Top Dogg

 

Top Dogg av JensLapidus.

I den här tredje boken får vi fortsätta följa Advokaten Emelie och ex-gangstern Teddy.

En flicka Katja söker upp Emelie för att få hjälp. Hon var en av flickorna som blev utsatta för övergrepp av en grupp män inom finansvärlden, och advokater, som har bildat ett nätverk för att slippa betala så lite skatt som möjligt.

Roksana och Z studerar när de flyttar in i en lägenhet som döljer något från den som bodde där tidigare. De vill vara på de bästa festerna och även vara medelpunkten.

Polisen har skapat en liten grupp för att kunna hitta de hänsynslösa männen Konstigt nog händer det inte så mycket trots att de har filmer.

Som vanligt i Jens Lapidus böcker är vi både i de fina salarna och nere på botten av vårt samhälle.  Den fina advokatbyrån, den lilla nystartade byrån och vi får följa vägarna inne i polishuset samt på häktet.

Han får till en spännande intrig och får ihop alla delarna som vi läsare gillar med honom.

Boken

På den 6-gradiga skalan.

 

Stockholm Delete

Jens Lapidus.

En man hittas mörad på Värmdö. En man hitts i en bil utanför som kämpar att komma tillbaka.

Mannen som var mevetslös säger bara ett namn Emelie Jansson. Emelie har precis blivit advokat men hennes byrå tar inte hand om försvarsmål, men Emelie tar på sig målet på sin fritid.

Teddy är en kriminell som har fått några uppdrag av byrån och blir även inblandad i målet med mannen som ligger medvetslös. Han tar lite olika vägar för att ta sig fram men kan inte tänka sig att hamna i fängelset igen.

Boken är en nagelbitare och den är så bra. Gillade Jens Lapidus första bok Snabba Cash men skulle gärna också vilja läsa Vip-rummet om hur Emelie får sitt jobb på den glassiga byrån.

Det är en riktig bladletare och passa på att läsa boken och ge den utrymme i din kalender. Vill fortsätta följa Emelie och Teddy på nya uppdrag.

Boken får