Fixaren

Fixaren av Gabriella Ullberg Westin.

 

En 25-årig man blir skjuten till döds, Johan Rokka blir förundersökningsledare.

Louise ska åka till Shanghai för att presentera en ny algoritm för Asiens största mobiltillverkare.  Företaget ringer från Shanghai, Louise har inte kommit fram.

Silje som är dotter till Frank och Louise gillar inte att mamma ska åka eller stänga in sig med Harald när hon bara vill ha ett lasersvärd att få leka med.

Amanda Bruse är sekreterare för VD: n Harald på Biotech Iris. Hon har kommit tillbaka efter en ett års sjukskrivning för sin utbrändhet.

Det som gör den här utredningen svår för Johan Rokka är att det är hans familjemedlemmar han är på väg att få utreda. Han har god hjälp av Janna Weissmann att följa upp de spår de hittar. Rokka får en film med ett otrevligt innehåll.  Janna fundera över hur hon ska gå tillväga för att hjälpa Rokka.

Spänningen i boken gör att det är svårt att lägga ifrån sig den.

Fixaren är Gabriella Ullberg Westin tredje bok i serien Morden i Hudiksvall.

Hittar ledtrådar, men har ändå svårt att veta hur de kommer att gå i boken. Gabriella har fått med alla saker som en deckare ska ha för att bli så spännande som den här boken.

Boken får

På den 6-gradiga skalan.

 

 

 

 

Springpojken

Springpojken av Gabriella Ullberg Westin.

En flicka Tindra Edvinsson hittas mördad på sin studentdag.

Kriminalinspektör Johan Rokka får ta hand om det här fallet.

Det här har hänt Johan förut med en kvinna han älskade och det blir mycket svårt för honom med det här nya fallet . Han tvingas träffa en person han gärna vill undvika.

Eddie fångas in på många otrevligheter. Han måste bestämma sig hur hans liv ska se ut.

Boken har både sex och en bra intrig. Vi får följa med gängbildningar hur de blir större och gör dåliga saker. Hur de drar till sig yngre pojkar och flickor som vill bli rika och ha ett bättre liv. Det blir förödande när bolag drar till sig personer som gör allt för pengar.

Den är fartfylld och jag är glad över att ha fått läsa den här boken. Det här är andra boken, den första heter Ensam fjäril . Jag måste se till att läsa den.

Vill gärna följa nästa del av Gabriella Ullberg Westin och Hudiksvall.

Boken får

På den 6-gradiga skalan.