Pappas pojke

Pappas pojke av Emelie Schepp.

Jana Berzelius slåss på en svartklubb när hennes tre bokstäver i nacken blottas blir hon livrädd.

Sam åker och handlar grädde som saknas i maten till middagen när Jonathan ringer och berättar hur en man kommit in i deras hus och gjort illa hans mamma. Sen blir det tyst. När Sam kommer hem är hans fru död och Jonathan är borta.

Henrik Levin och Mia Bolander som båda är poliser som börjar leta efter Jonathan.

Danilo kräver att Jana ska ta över från den andra åklagaren Per i rättegången.

Bra och spännande bok om den försvunna pojken som var Pappas pojke. Tycker att böckerna har slagit in i en lunk som jag hoppas att Emelie Schepp kan vrida om lite till och få karaktären Jana framstå i ett annat ljus.

Mina tre ord om boken: spännande, försvunnen och mänsklig.

Boken får

På den 6-gradiga skalan.

 

 

Prio ett

Prio ett av Emelie Schepp.

Philip och Sandra kör ambulans och de hittar en kvinna med avhuggna händer. Det följs av flera konstiga prio ett fall de får. En dam med hjärtinfarkt dör och det händer många konstiga saker.

Jana Berzelius är åklagare och kopplas in på fallet som visar sig gör att hennes mörka förflutna. Hon får en konstig roll i den här boken och har svårt att hantera alla saker.

Henrik Levin och Mia Bolander utreder de svåra fall som händer och undrar vad det är som kan finnas bakom de bestialiska morden.

Boken är så otroligt bra skriven. Emelie Schepp vrider och vänder och hjärtat fastnar ofta i halsgropen. Gick inte att sluta läsa, en riktig bladvändare. Det som Emelie gör att tvista till verkligheten till en väldigt bra bok.

Bokenfår

På den 6-gradiga skalan.

 

 

Vita spår

Vita spår av Emelie Schepp.

Ombord på ett X2000 tåg hittas en död flicka, en försvinner efter ha larmat tågvärden ut i den mörka kalla natten.

Jana Berzelius är åklagare och får det här fallet. Vad inte Jana visste blir det här fallet personligt. Hon har en bakgrund som hon fortfarande inte vet allt om. För att ingen ska få reda på hennes bakgrund börjar jakten.

Henrik Levin och Mia Bolander är poliserna som försöker lösa de många olika brott som just nu har landat på deras bord. 

Alla pratar om Gamlingen, men ingen vet vem det är som tagit över stadens knarkhandel.

Boken tar mig med storm. Den är fartfylld och tankarna slinker runt.  Jag har inte läst den första boken Märkta för livet, och Prio ett, har precis kommit ut i handeln.

Jag gillar den här boken så snart kommer jag att läsa fortsättningen på trilogin om Jana Berzelius

Boken får

På den 6-gradiga skalan.