Oanade konsekvenser

  Elizabeth George.

William Goldacres självmord får förödande konsekvenser för hans familj.

Clare Abbott blir giftmördad. Hon är en känd författare och feminist.

Barbara lyckas med hjälp av Thomas Lynley att få fallet och med Winston Nkatas hjälp med att gräva i detta väldigt udda fall.

Barbara är i onåd hos överintendenten Isabelle Ardery från förra fallet. Om inte Barbara sköter sig och klär sig bättre kommer hon att bli omplacerad långt ifrån London. Dorothea Harriman är sekreterare på Scotland Yard försöker med olika saker för att få stil på Barabara Havers.

Boken får mig att återigen komma tillbaka till London och England, Thomas Lynley och Barbara Havers olika men väldigt bra samarbete för att lösa olika mord. Jag blir alltid varm i kroppen när jag får hålla i en ny bok av Elizabeth George i handen. Den första boken jag läste kom ut 1988 Pappas flicka har jag lyckats följa med i deras liv.

Ni får inte missa den här boken och har ni inte läst något av Elisabeth George börja då omgående. Jag vill i alla fall att författaren får fundera över hur hon kan bli av med Isabelle Ardery på något sätt så vi får tillbaka vår Barbara Havers . Vill ju att hon ska få briljera, visa och få se hela hennes register komma fram igen.

 

Boken får