Utan ett spår

Utan ett spår av Elisabeth Akteus Rex.

Petra och Mattias åker på semester till Turkiet med sina tre barn.

Irritationen är stor, barnen gråter och Petra tycker bara det är hon som får ta hand om barnen och det mesta omkring. När de kommer på plats besannas hennes värsta farhågor. Mattias blir full och måste gå och lägga sig. På morgonen ä det hon som får ta hand om barnen trots att han lovat henne får sovmorgon.

Petra ligger i sin solstol och får lite goda drinkar av en väldigt snygg servitör. Petra känner en väldigt stor sexuell lust till mannen.

Hon gör det hon inte skulle ha gjort. Tankarna virvlar runt i hennes huvud. Ska hon och Mattias skilja sig nu.

Då händer nästa sak som inte får hända deras dotter som ligger i rummet och sover har försvunnit.

Frustrationen med små barn, otrogen och ett barn försvinner. Kampen om att hitta sitt barn med poliser som inte verkar förstå. Även inte förstå språket och människorna i landet är ytterligare en svårighet.

Boken får

På den 6-gradiga skalan.

 

 

 

 

ValetValet av Elisabeth Akteus Rex. En erotisk bok.

Sara bor med sin man och två barn i ett underbart hus i Ängelholm alldels vid vattnet.

Hon har ett bra jobb som personalchef.

Sara har en älskare kim. De träffades för tio år sedan och då ville han inte seriöst fortsätta tillsammans med Sara. Hon träffade sin man Jan och fick två barn med honom.

Under nästan hela tiden med sin man har hon haft Kim som älskare. De träffas ett dygn där de passionerat älskar och utforskar varandras kroppar. Kim har en sambo Sandra. Både Sara och Kim är rädda att någon ska komma på dom.

Sara åker på en kurs där hennes liv förändras.

Det finns tre slut i boken som är lika bra på olika sätt.

Vi får vara med Sara i ett kapitel nästa får vi följa med Kim i hela boken. Fascinerad över hur Elisabeth Akteus Rex får ihop denna erotiska bok. Läser alla slut och vet inte själv vilket val jag hade gjort.

Ni måste läsa den här boken. Funderingarna kommer.