Jag följer dig

Jag följer dig av Dan Nilsson.

Niklas Lund får permission från fängelset då han åker till familjens hus i Eslöv. Han har fått information av ”Spanjorskan” att ”Saken” väntar på honom.

Någon har kapat hans identitet som ”Bevakaren” på nätet. Niklas får ett meddelande att han ska till en speciell adress i Eslöv. Ett mord begås nästan framför hans ögon. Den nya Bevakaren verka känna Niklas väl.

Spåren leder Niklas till faderns gamla It-företag. Spanjorskan och Niklas fortsätter sina spaningar med Mattson i deras hasor.

En spänningsroman som inte går att släppa innan den är slut. Slutet i boken blev en stor överraskning som jag inte såg att den skulle komma.

Det här är Dan Nilssons andra bok. Det spelar ingen roll vilken ordning ni läser Dans böcker. Den första boken är Bevakaren som jag har recenserat.

 Mina tre ord om boken är; Spännande, Saken och Mord .

Boken får

På den 6-gradiga skalan.

 

 

 

 

Bevakaren

Dan Nilsson som är hans debut.

Katarinas sambo Jonas försvinner när han gick ut för att och nattvandra. Han försöker att hjälpa de prostituerade. Han letar efter flickornas hallick och hade något spår.

Katarina börjar leta på nätet där hon hittar några låsta forum.

Niklas Lund ringer på Katarinas dörr och presenterar sig som polis.  Katarina får lite förtroende för honom och de börjar jakten på den försvunna Jonas.

En man dör som har en koppling till en webbsida som hänger ut brottslingar.

Boken skildrar väldigt mycket vår samtid med hur vi använder nätet. Vi får även lite insyn i hur en del poliser jobbar och är emot varandra.  Det kan vara lite skrämmande ibland hur vi inte riktigt känner den personen vi lever med.

Jag hoppas att vi får vara med Katarina och Niklas Lund igen.

 Den är så spännande och det är en riktig bladletare. Ta er tid och läs boken.

Boken får