Inland

Inland av Arne Dahl.

Sam Berger vaknar upp, tar sig ut och tumlar runt i snön. Han får syn på Molly Blom som trycker ner honom i snön. Sam vet inte vad som hänt eller var de befinner sig. Det visar sig att de är på flykt från ett mord polisen tror att Sam Berger har begått mot Sylen, med en svart tubsocka nedkörd i halsen.

Molly Blom och Sam Berger får ett nytt fall som är ett gammalt fall att utreda i skymundan med hjälp av Deer.  Det sker hemliga samtal med både Säpo och Noa. Det sker så hemligt med krypterade mail och satellittelefoner. Tecken tyder på att det kan finnas en mullvad någonstans. Ett fyrklöver på vardera offrens skinkor förbryllar Sam Berger och Molly Blom.

Historien är verkligen i ett inland på många sätt. Underbart att få följa med våra nya detektiver ut på en färd i inlandet . Roligt att få vistas i detta inland av Sverige där inte jag brukar vara.

Arne Dahl är lysande igen.

Boken får

På den 6-gradiga skalan.

 

Utmarker

  Arne Dahl

Sam Berger tror att en seriemördare har dödat Ellen Savinger. Hon har varit borta i tre veckor. Det är ingen som tror på honom och han börjar med sina egna efterforskningar.

Nathalie Fredén korsar hans väg och det blir många spännande händelser.

Många olika försåtmineringar och udda saker händer runtomkring.

Boken är helt fantastisk. Jag hade lite funderingar över hur boken efter A-Gruppen  skulle bli. Jag kan bara säga att skynda er och få tag på boken och låt ingenting störa dig. Det är en riktig bladletare och så spännande.

Nu hoppas jag bara att Arne Dahl kommer att fortsätta att utveckla karaktärerna Sam Berger och Nathalie Fredén.

Boken får