Tjugo år till dig

Anna Lönnqvist.

Linn går av tåget i Abisko för hon kan inte just nu tänka sig att vara hemma. Carin kommer med samma tåg och tar kontakt med Linn.

Joel och Cilla står i receptionen och välkomnar alla gäster. Joel har en stor sorg inom sig och han ser till att bara göra saker utan att tänka.

Joel hajar till han känner ju Linn från studietiden. Av olyckliga omständigheter hamnar Joel och Linn illa ut. Hur ska det gå.

Boken är en riktigt härlig kärleksroman. Den blir även erotisk. Beskriver våra rädslor och det blir funderingar och fel mellan varandra. Ibland har man inte lust att skrika ut allting om ens hälsa.

Anna Lönnqvist skriver kärleksromaner med stil. Det går inte att släppa ifrån sig boken frivilligt. Köp och läs boken i hängmattan och njut.

Boken får

 

Tills kärleken skiljer oss

Tills kärleken skiljer oss

Tills kärleken skiljer oss av Anna Lönnqvist.

En underbar debutroman av Anna Lönnqvist

Susanna är gift med sin ungdomskärlek och de har två barn. Hon och Philip har kommit överens om att hon ska tillbaka till sitt jobb och han ska vara hemma.

Philip har varit konstant på resa samtidigt som deras underbara hus i Vallentuna har byggts.

Hon har allt Utbrister hennes kompis Linn. Hon har sin Anders som inte vill skaffa ett barn till och bonusbarnen vill inte ha med henne att göra.

Susanna börjar arbeta igen och det första hon gör är att stöta ihop med David. Under hennes mamma ledighet har han blivit anställd i hennes grupp där hon är chef.

En dag ringer det på dörren och där står en väldigt vacker kvinna utanför och har något att berätta.

En roman som beskriver det vi ofta tänker på Har jag valt rätt? Vad vill jag med mitt liv? Hur vill jag leva?
Mycket bra verklighetsförankrad roman som får våra funderingar att kanske kunna komma fram till något beslut som är bra för oss själva.